پرسنل آزمایشگاه مراقب مواد شیمیایی باشند

تحقیقات جدید علم ژنتیک نشان میدهد قرار گرفتن پدر و مادرها در معرض آلودگیهای شیمیایی زیست محیطی حتی قبل از لقاح روی جنین و رشد او تاثیرات منفی میگذارد.
محققان علم ژنتیک می گویند قرار گرفتن در معرض آلایندههای شیمیایی بر نحوه انتقال ژنها به فرزندان تأثیر میگذارد. اسپرم مردان با قرار گرفتن در معرض این مواد تحت تأثیر قرار گرفته و منجر به بروز اختلالاتی در جنین میشود. همچنین مواد شیمیایی ممکن است سلولهای بنیادی را نیز تحت تأثیر قرار دهد و مشکلات ناشی از آن یک عمر به همراه فرد باشد.
مواد شیمیایی از قبیل بیس فنول، فتالات، دیوکسین، و برخی آلایندههای آلی پایدار منجر به تداخل در سیستمهای هورمونی بدن میشود. علاوه بر این مکانیسم، بسیاری از مواد شیمیایی زیست محیطی در طول زمان برای سالها انباشته میشود و حتی ممکن است مادر این مواد را از طریق شیر خود دفع کند.
قرار گرفتن در معرض فتالات و سایر آلایندههای آلی پایدار خطر ابتلای کودکان به چاقی را افزایش میدهد. خطر ابتلا به سرطان نیز با قرار گرفتن طولانی مدت در معرض این مواد گره خورده است
قابل توجه مسئولین آزمایشگاه ها که دغدغه آنها ضریب K در آزمایشگاه است.
چه مقدار در تامین ایمنی پرسنل آزمایشگاه هزینه می کنید؟
آیا لوازم پیشگیری از آلودگی در اختیار پرسنل آزمایشگاه وجود دارد؟
آیا حجم کار پرسنل آزمایشگاه به میزانی هست که استاندارد کار کند ؟
وزارت بهداشت خبر از استاندارد بودن هودهای آزمایشگاهی دارند؟
راستی در اعتبار بخشی ، حتما باید منشور حقوق بیمار در سالن آزمایشگاه نصب باشد،میشه لطف کنید منشور حقوق پرسنل هم در اتاق مدیریت نصب کنید.
راستی در اعتبار بخشی بازرسین پیگیر سیفتی باکس ها هستند، میشه لطفا پیگیر مواد شیمیایی دفع شده نیز باشید، به خاطر محیط زیست می گما
منبع:سلامانه/آمثبت
مجله اینترنتی آزمایشگاه آمثبت